Nieuws

Kiwanis Montferland
Kiwanis Montferland2 days ago
Vrijdag 11 oktober was onze tweede editie van WIjn=Fijn in de kapel van het Albertusgebouw. Het was een geweldige avond met een fantastische opbrengst. Dank jullie wel daarvoor. De heerlijke wijnen zijn vanaf nu bestelbaar in de webshop. www.kiwanismontferland.nl
Kiwanis Montferland
Kiwanis Montferland2 weeks ago
Vrijdag 11 oktober 2019, KIWANIS MONTFERLAND presenteert WIJN=FIJN een gratis wijnproeverij voor het goede doel. In de kapel van het Albertusgebouw in Didam, toegang vanaf 20:00 uur. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de jeugd van Montferland. www.kiwanismontferland.nl

VR, 11 OKT. OM 20:00
Kiwanis Montferland Wijn = Fijn
kiwanismontferland.nl
Kiwanis Montferland
Kiwanis Montferland4 months ago
Wat een fantastische donatie gisteren bij TNT Duiven. πŸŽ‰ Als Kiwanis Montferland mochten we daar een cheque in ontvangst nemen van € 6.500,05. πŸ™πŸ½ Daarmee kunnen we zoveel kinderen blij maken. 😁 #KidsNeedKiwanis.
Kiwanis Montferland
Kiwanis Montferland5 months ago
Morgen middag zal Kiwanis Montferland aanwezig zijn met een stand bij Didam op Stelten. Komt u ook gezellig even langs bij ons?
Kiwanis Montferland
Kiwanis Montferland5 months ago
Secretaris Matthieu Krabbe ontvangt van Ingrid Wolsing een cheque van Kiwanis. Met dit geld worden leerboekjes gekocht voor de kinderen van ouders die gebruik maken van Voedselbank Montferland.
Kiwanis Montferland
Kiwanis Montferland5 months ago
DUIVEN/Keppel - Kiwanis Club de Liemers probeert met een golftoernooi en het Midsummer Night Festival 25.000 euro in te zamelen voor onderzoek voor patiΓ«nten met een hersentumor. Dit naar aanleiding van het overleden van Kiwanis-lid Gerard van Helsdingen.